GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Atalar Ortaokulu

Ekm

Okulumuz Gazişehir Öğrenci Meclisi "Tohumdan Fidana, Fidandan Ağaca" projesi için toplandı. Proje kapsamında her sınıf 9 tohum fidanlandırma kararı alındı. Bu fidanlar okul bahçesine dikilerek toplamda 108 ağaç okul bahçesine kazandırılması hedeflendi.

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştirilen, öğrencilerimizin teknoloji kullanımı konusunda farkındalıklarını artırmayı hedeflediğimiz sunumda teknoloji bağımlılığının ne olduğu, teknoloji bağımlılığının belirtileri ve sürecin nasıl başladığı hakkında kapsamlı bilgi edinen öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığından korunmanın yollarını da öğrenme fırsatı yakaladı.
Dijital araç ve gereçlerin aşırı kullanıldığında ortaya çıkabilecek zararlar hakkında da bilgi alan öğrencilerimiz, teknolojinin bilinçli ve doğru kullanımının faydaları hakkında da bilgi sahibi oldu.

May

8. sınıf öğrencilerimize Okul Psikolojik Danışmanı Ahmet ECE tarafından LGS bilgilendirme sunumu yapıldı.

May

Okulumuz 2021 yılında eTwinning faaliyetleri kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

May

Trafik Haftası Kapsamında Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından Trafik Güvenliği Bilinçlendirme Videosu Hazırlanmıştır.

Nis

Öğrencilerimiz sınıflarını 23 Nisan'a hazırladılar.

Nis

Şubat ve Mart ayı kitap kurtlarımız ( Fatma Yılmaz, İlknur Atılgan, Eylül Çelik, Leylagül Kodalakoğlu)

Nis

Kütüphaneler haftası kompozisyon yarışması birincimiz Derya Darıcıoğlunu tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz tarafından Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen fotoğraflardan yapılan '' Öğretmenin Eli Değerse Projesi'' tanıtım videosu yayınlandı.

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğrettim Yılında okulumuzda yürütülmekte olan Güneş Sistemini Tanıtıyorum(Introducing The Solar System) adlı eTwinning projesi kapsamında okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Duygu Pelin ÖZDEMİR ve proje de bulunan öğrencilerimizin hazırladığı okul tanıtım videomuz.

Nis

Atık pillerin tabiata karışmasını engellemek, öğrencilerimizdeki tabiatı koruma bilincini arttırmak, çevre duyarlılığı yüksek nesiller yetiştirmek amacıyla okulumuz Fen Bilimleri öğretmenleri Duygu Pelin ÖZDEMİR ve Büşra ALTUNBAY tarafından başlatılan"Atık Pil Toplama Kampanyası" okulumuz öğrencileri ile gerçekleştirilmiştir.

Nis

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim iş birliği ile düzenlenen "Okullar Arası Bilgi Yarışması"na katılmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.