GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Atalar Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklama ile artık velilerin okulları ziyaret edebilmeleri için okulun wep sitesinde bulunan ''OKULDAN RANDEVU AL'' sekmesinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra okulu ziyaret edebileceğini duyurdu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Mrt

1-7 MART DEPREM FARKINDALIK HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA TATBİKAT DÜZENLENDİ.

Ara

Okulumuzda yapılacak ortak  1. Dönem 2. Sınav tarihleri belli olldu.

Ara

Okuluymuzda yapılan etkinliklerden 15 Temmuz dergisi oluşturuldu.

Ara

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİKTEN KARELER

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.

May

Okulumuz ismini bulunduğu mahalleden almaktadır. Mahallenin tek ortaokulu olup 2015 yılında  ilkokuldan ayrılarak şuanda hizmet verdiği binasına taşınmıştır.Okulumuz tek bloktan oluşmaktadır. Okulumuzda şuanda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 15 öğretmen ve 1 hizmetli, aynı zamanda 295 öğrenci ile eğitim-öğretim faaliyetlerini devam ettirmektedir.Okulumuzdaki öğrencilerin bir kısmı taşımalı olarak eğitim görmektedir.  Okulumuz, 06/02/2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden sonra Atalar İlkokulunun hasar görmesinden dolayı 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde ikili öğretime geçilmiştir.

Ock

Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Tarafından Öfke ve Stres Yönetimi Etkinlikleri Yapıldı.

Ara

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

3-9 Kasım organ bağışı haftası kapsamında düzenlediğimiz seminerde organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak ve bilinç oluşturmak temel hedefimizdi.

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda ve sınıflarımızda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi anarak tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik etti.

Emeği geçen okulumuz öğretmenleri Esra TOPHAN, Sibel AKKILIÇ ve Cengiz TOZAK'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur.

"Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır.